zaterdag 28 februari 2009

MUSEUM NACHT EXPO KOM DAT ZIEN!

Lieve mensen,

Volgende week zaterdag (7 maart) is het weer museum nacht in Rotterdam, Dus je hebt zowiezo geen reden om thuis te blijven of iets anders te gaan doen lijkt me, maar wat het allemaal nog net een beetje leuker maakt is dat ik tijdens deze avond mee doe aan een expositie! en ik heb jullie allemaal (echt allemaal, je vrienden, familie, klasgenoten en collega's) nodig omdat er gestemd moet worden, en het liefst op mijn werk natuurlijk. de persoon met aan het eind van de avond de meeste turfjes achter zijn of haar naam krijgt 500,- euro mee naar huis, en met jullie hulp gaat dat ook gewoon lukken!

Natuurlijk gaat het allemaal niet alleen om het stemmen, het wordt een uber gezellige avond/nacht met na het stemmen nog een flinke afterparty Gratis en voor niets!

Als je denkt: "ja ik kom!" er wordt gestemd van 20.00 t/m 23.00 op Zaterdag 7 maart en daarna begint het feest met muziek drank en alless!

Adres Gegevens:
Atelier Herenplaats
Schiedamse Vest 56
3011 BD Rotterdam

het is een zijstraat van de Witte de With Straat dus je zit in het hart van de museum nacht HIER MOET JE ZIJN!laat me even weten of ik op je kan rekenen, via een krabbeltje,telefoontje, mailtje, msn berichtje of schriftelijke brief.

TOT DAN!
Iwan
2 opmerkingen:

Michelle zei

Wojoooo ik zie net foto's van de galerie op de website. Zie ik dat mijn werk fckng op zijn kop hangt. HOE achterlijk zijn ze daar?!
Nouja, sta morgen om 20.00 op de stoep om het recht te hangen en mijn 'vote michelle' buttons uit te delen (dat laatste was een grapje).
Tot morgen (:

radio sopera zei

Iwan !
Had steeds zitten zoeken op profoundart zonder streepie....snapte er al geen bal van !
Goed man hier ! Ziet er goed uit, ga op mn gemakkie kijken & promoten !
groets Piet